Iskanje

Kosarica
Nakupovalna košarica je še prazna!
Magnetki za odvajanje od kajenja
Magnetki za odvajanje od kajenja

  • Magnetki za odvajanje od kajenja.
  • 2 kosa - za eno uho
  • Magneta sta različnih velikosti.
  • Magneta si namestimo za najmanj 2 in največ 3 ure na dan.
  • Manjši magnet si namestimo na sprednji del levega uhlja (pod oval zgoraj), večji magnet pa na zadnji del.
  • Ta postopek izvajamo nepretrgoma 6 do 7 dni in ga lahko tudi ponovimo.
  • Ušesno stimulacijo lahko uporabljamo od 10 leta starosti naprej.
 
Sistem Zerosmoke je sestavljen iz dveh biomagnetov narejenih iz naravnih materialov, ki ju namestimo na določen del levega uhlja tako, da izvajata pritisk in spodbujata živčne prenašalce da izločajo endorfine, ki pomembno zmanjšajo ali zavrejo željo po kajenju.Magneta sta pozlačena. Zlato je eden najboljših prevodnikov v naravi, po drugi strani pa je zlato dragocena, plemenita kovina, ki ne povzroča alergij.To je tudi razlog, da med terapijo magnetov ne dajemo drugim ljudem, da jih preizkušajo. Vsakič, ko magneta snamemo, ju spravimo na priloženo držalo in v vrečko.Pred uporabo ju previdno obrišemo s suho čistokrpo in enako naredimo, ko ju odstranimo. 

Kako uporabljamo:
Magneta si namestimo za najmanj 2 in največ 3 ure na dan, najbolje, ko smo doma ali med počitkom ali v umirjenem času, kot na primer po večerji in preden gremo spat. Magneta sta različnih velikosti. Manjši magnet si namestimo na sprednji del levega uhlja, večji magnet pa na zadnji del. Postavimo se pred ogledalo (če stojimo pred umivalnikom, ga začepimo, da nam magnet ne uide v odtok, če nam po nesreči pade iz rok), in si namestimo magneta na levo uho pod oval zgoraj tako, kot je prikazano na sliki. Ne glede na to ali si magneta nameščamo sami ali nam kdo pomaga, kdorkoli se dotika magneta, mora imeti čiste roke. Ko imamo magneta nameščena na opisanem mestu, se ju ne dotikamo več.

Prav tako ne dovolimo drugim, da se ju dotikajo ves čas, ko imamo nameščena na ušesu. Ta postopek izvajamo nepretrgoma 6 do 7 dni. Med tem časom lahko kadimo, kot smo navajeni. Po sedmem dnevu je naša odvisnost od kajenja pomembno zmanjšana, brez posebnega truda, ker sta magneta stimulirala produkcijo endorfinov, ki so nasprotovali oziroma preprečevali želji po kajenju. Če nismo že popolnoma prenehali kaditi, po 7 dnevu prenehajmo s kajenjem. Magneta uporabljamo nato še 20 do 25 dni, da popolnoma preženemo odvisnost. Medtem skrbno sledimo nasvetom napisanim v knjižici.

Komu je ušesna stimulacija namenjena?
Ušesna stimulacija je namenjena vsem, predvsem pa osveščenim ljudem, ki ne želijo jemati zdravil ali dodatkov, ter vsem, ki že jemljejo več zdravil in bi jim dodatno zdravilo povzročilo interakcije. 

Ušesno stimulacijo lahko uporabljamo od 10 leta starosti naprej - ne zato, ker so pri mlajših kakšne kontraindikacije, temveč predvsem zato, ker pri otrocih do 10 let oživčenje uhlja še ni povsem razvito in končano.

Da kajenje resno ogroža zdravje kadilcev in vseh okoli njih nam je vsem jasno. Nešteto raziskav je nedvoumno pokazalo, da je kajenje eden od ključnih razlogov za nastanek tumorjev, srčno kap, za pljučni emfizem in pljučno insuficienco. Vsi vemo tudi, da je kajenje nepotreben strošek tako za naš proračun kot za naše zdravje. 

Na drugi strani pa so pozitivne spremembe po prenehanju kajenja tako velike, da se kvaliteta življenja občutno spremeni na bolje. Ohranimo svoje zdravje in uživajmo v daljšem, uspešnejšem in bolj zdravem življenju. Ko človek ne kadi več, spet svobodno zadiha s polnimi pljuči, pridobi nadzor nad delom svojega življenja. Nenazadnje si lahko s tem pridobi nazaj tudi spoštovanje svojih bližnjih in prijateljev in ne nazadnje samospoštovanje.

S prenehanjem kajenja telo sčasoma popolnoma razstrupimo. Že 20 minut po pokajeni zadnji cigareti se normalizira srčna frekvenca, krvni tlak in telesna temperatura - takoj, ko se nikotin odstrani iz telesa. Po 24 urah se normalizira raven ogljikovega monooksida v krvi in cirkulacija se izboljša. Po nekaj dneh se normalizira arterijska cirkulacija v pljučih – ponovno začnete ceniti vonj in okus. Po nekaj tednih se zmanjša ali izgine kašelj in dihanje se opazno izboljša. Po 12 mesecih so pljuča ponovno učinkovita in tveganje za srčne bolezni se zmanjša. Po 5 letih se tveganje za nastanek raka ust, grla, požiralnika in mehurja zmanjša na polovico. Po 5 do 10 letih je tveganje za nastanek pljučnega raka opazno manj
 
 
34.99€
7.20€
Zaloga je omejena!
 
PRIJAVI SE NA E-NOVICE Vpiši se


Ponujamo Vam najbolj popularne prodajne hite tega trenutka. Izdelki, ki jih prodajamo so kvalitetni in pred vsako prodajo pregledani.

© Popularno.si - Kuler d.o.o.