Iskanje

Kosarica
Nakupovalna košarica je še prazna!
Baterijska metla 360Sweep
Baterijska metla 360Sweep Baterijska metla 360Sweep Baterijska metla 360Sweep

Baterijska metla Magic Sweeper

Brezžična in lahka metla, ki bo čiščenje dvignila na višjo raven

Baterijska metla

Ste naveličani starih metel, ki prah le dvigujejo in zelo malo počistijo? Ste naveličani metle, katere ščetine se hitro obrabijo? Potem je zagotovo to idealna rešitev za vas – baterijska metla Magic Sweeper!

Baterijska metla vas bo zagotovo navdušila s preprosto uporabo ter temeljito opravljenim delom. Zakaj? Baterijska metla Magic Sweeper ponuja povsem novo tehnologijo čiščenja. Primerna je za primere, ko morate hitro počistiti preproge, ploščice in celo lesene talne površine – povsem brez kakršnih koli poškodb.

Skrivnost inovativne metle je v 4 vrtečih krtačah, ki s posebno, tako imenovano Q tehnologijo očistijo površino v vseh smereh (360 stopinj). Kar pa je najboljše, umazanija se zbira v posebnih predalčkih, ki jih lahko povsem preprosto izpraznite.

Baterijska metla Magic Sweeper je izjemno lahka in enostavna za uporabo. Ljudje navdušuje zaradi brezžičnega delovanja. Priložena je baterija, katero se lahko ponovno napolni. Moč čiščenja z baterijo vam bo zadostovala tudi za 45 minut. Odlično, kajne?

 

Katere so glavne značilnosti metle, ki vas bo navdušila?

  • Izjemno enostavno čiščenje z brezžičnim delovanjem
  • Lahek izdelek, ki vas bo navdušil
  • Vzdržljiva baterija: tudi do 45 min čiščenja z enim polnjenjem

 

Baterijska metla je na zalogi

39.90€
29.90€
Zaloga je omejena!
 
PRIJAVI SE NA E-NOVICE Vpiši se


Ponujamo Vam najbolj popularne prodajne hite tega trenutka. Izdelki, ki jih prodajamo so kvalitetni in pred vsako prodajo pregledani.

© Popularno.si - Kuler d.o.o.