Iskanje

Kosarica
Nakupovalna košarica je še prazna!
Gel blazina za sedenje
Gel blazina za sedenje Gel blazina za sedenje Gel blazina za sedenje Gel blazina za sedenje Gel blazina za sedenje Gel blazina za sedenje

Blazina za sedenje z gel spominsko peno

Brez bolečin in ukrivljene hrbtenice, zaradi nepravilnega sedenja!

AKCIJA! O nakupu Blazine prejmeš Še darilo . 

Nova in edinstvena tehnologija za takojšnje olajšanje in podporo vašemu telesu. Cushion Fusion blazina je napolnjena s spominsko peno ter terapevtskim gelom, ki zagotavlja takojšnjo podporo in udobje.  

Posebna lastnost blazine zagotavlja udobnost zaradi svoje sestave štirih plasti zaradi katerih je blazina posebno dvojno ojačana z dvema plastema visoke goste pene. Sledi tretja plast, ki je sestavljena iz terapevtskega gela pa skrbi, da se telesna teža enakomerno porazdeli po blazini ter tako ustvari občutek globokega udobja. Zadnjo plast pa pokriva mehka volna, ki je bolj ali manj namenjena uravnavanju telesne temperature.

Glavna lastnost blazinje je ta, da se popolnoma prilagodi vašemu načinu sedenja ter tako uravnava naravno držo hrbtenice, zagotavlja maksimalno podporo in udobje. Zmanjšuje nelagodje zaradi sedenja na trdnih površinah. Blazina je priročna za uporabo poleti kot tudi pozimi saj se zaradi volnenega dodatka prilagaja temperaturnim razmeram. Idealna je za uporabo doma, v službi kot tudi v avtu. Blaznina je lahka, prenosna ter pralna.  Enostavno jo morate imeti!

Dimenzije: 46 x 36 x 8 cm

AKCIJA! O nakupu Blazine prejmeš Še darilo . 

29.90€
19.90€
Zaloga je omejena!
 
PRIJAVI SE NA E-NOVICE Vpiši se


Ponujamo Vam najbolj popularne prodajne hite tega trenutka. Izdelki, ki jih prodajamo so kvalitetni in pred vsako prodajo pregledani.

© Popularno.si - Kuler d.o.o.