Iskanje

Kosarica
Nakupovalna košarica je še prazna!
Depilacijski set DepilPads
Depilacijski set DepilPads Depilacijski set DepilPads Depilacijski set DepilPads Depilacijski set DepilPads

Depil Pads - Depilacija malo drugače

Najboljša izbira za odstranjevanje dlačic po novi super ceni!

Odstranjevanje nadležnih dlačic vzame veliko časa. Metod za odstranjevanje dlačic je izjemno veliko, vendar je zelo težko najti tisto pravo. Velikokrat se zgodi, da je koža po britju ali depilaciji izjemno vzdražena ter pekoča. Kako se tega znebiti?

Predstavljamo vam svetovni hit – vrhunski depilacijski set DepilPads, ki je navdušil celo hollywoodske zvezdnice. Ženske po vsem svetu so povsem navdušene nad novo metodo odstranjevanja dlačic! Odličen depilacijski set je ustvarjen posebej za občutljivo kožo, kar pomeni, da je odstranjevanje izjemno udobno ter povsem neboleče. Evropski strokovnjaki so razvili pripomoček, ki odstrani dlačice povsem brez kemikalij ter nepotrebne umazanije. Postopek popolnoma odstrani odmrle kožne celice ter nezaželene dlake.

Posebnost so nastavki s posebnimi kristali ki dlačice preprosto odstranijo. Depilacijski set DepilPad je primeren za bikini predel, predel hrbta in prsi, nog in praktično kjerkoli želite odstraniti nadležne dlačice.

Privoščite si povsem nebolečo ter hitro depilacijo! Kar pa je najbolše, v gladki koži povsem brez odmrlih kožnih celic. Vaša koža se bo hitreje obnavljala in zaradi tega postala veliko bolj zdrava. Sedaj je revolucionarni set na voljo po izjeno ugodni ceni. Da bo odstranjevanje nadležnih dlačic postala prava zabava... 

12.08€
Zaloga je omejena!
 
PRIJAVI SE NA E-NOVICE Vpiši se


Ponujamo Vam najbolj popularne prodajne hite tega trenutka. Izdelki, ki jih prodajamo so kvalitetni in pred vsako prodajo pregledani.

© Popularno.si - Kuler d.o.o.