Iskanje

Kosarica
Nakupovalna košarica je še prazna!
Masažna blazina
Masažna blazina Masažna blazina Masažna blazina

Masažna blazina - za popolno sprostitev

Mehka in udobna, prilagodi se za katerikoli predel.

Masaža je koristna za zdravje ljudi, še posebej, če trpite zaradi bolečin v hrbtu. Nakup kvalitetne masažne blazine bo poskrbel za hitro in učinkovito masažo vsak dan in to kar v udobju vašega doma.

Vsestranska masažna vibracijska blazina deluje na baterije in jo lahko uporabljate kjerkoli, kadarkoli in na kakršenkoli način želite. Masažna blazina nudi dve nastavljivi hitrosti za popolno udobje ter relaksacijo utrujenih mišic. Zaradi njene ergonomske oblike jo lahko uporabite za zgornji ali spodnji del hrbta kot tudi za noge. Masažne vibracije sproščajo nežne tresljaje s katerimi zmanjšujejo napetost, bolečine v mišicah ter utrujenost.

Blazina se lahko uporablja sede na stolu saj zaradi svoje oblike poskrbi za udobno in  intenzivno masiranje spodnjega dela hrbta. Priporočena je tudi uporaba v kolikor imate težave z zatenkanjem nog saj vibracije poskrbijo za pospešeno pretakanje limfnega sistema ter prekrvavitev nog.

Blazina je tako vsestranski vsakdanji pripomoček, ki skrbi za zdravje vašega telesa in duha in je nepogrešljiv pripomoček za sproščanje napetosti. Ker je nezahtevna za uporabo in za svoje delovanje potrebuje le dve bateriji AA (ki so priložene) jo lahko odnesete s seboj kamor koli želite.

Zakaj bi morali imeti masažno blazino

  • Masaža je koristna za zdravje
  • Olajša in odpravlja bolečine v hrbtu
  • Vibracije zmanjšujejo napetost, bolečine v mišicah in utrujenost
  • Pospešuje pretakanje limfnega sistema ter prekrvavitev nog
  • Dve nastavljivi hitrosti

Sprostitev in udobje na vaši poti. Zaslužite si jo!

24.90€
15.90€
Zaloga je omejena!
 
PRIJAVI SE NA E-NOVICE Vpiši se


Ponujamo Vam najbolj popularne prodajne hite tega trenutka. Izdelki, ki jih prodajamo so kvalitetni in pred vsako prodajo pregledani.

© Popularno.si - Kuler d.o.o.