Iskanje

Kosarica
Nakupovalna košarica je še prazna!
Komplet 6-ih organizatorjev za kable
Komplet 6-ih organizatorjev za kable Komplet 6-ih organizatorjev za kable Komplet 6-ih organizatorjev za kable

Pomešani in prepleteni kabli?

Totalna organiziranost kablov s CableClip.

Svet sodobne tehnologije je tako napredoval, da potrebujemo različne naprave praktično kjerkoli se pojavimo. Seveda to pomeni, da moramo imeti tudi različne polnilce, kable,... tega se lahko na koncu nabere izjemno veliko, kar pa povzroči pravi kaos na mizi. Nič več! Prikupni barvni organizatorji kablov so namenjeni ravno temu – da bo vaša miza vedno pospravljena, vi pa boste vedeli, kje imate kable.

Držalnik kablov je primeren tudi za razne druge žice in podobno. Narejeni so iz vrhunske plastike v dimeziji 30mmx30mmx18mm. Preprosto jih nalepite na površino, vanj zataknete en ali več kablov in vse je v najlepšem redu. Dobesedno!

Držalniki kablov so moderne in simpatične oblike, zato ne bodo kvarili izgleda vašega doma, pisarne oziroma kateregakoli prostora. Z enostavno pritrditvijo bodo vaši kabli polnilcev, USB ključen, mrežnih kablov in ostalih stvari vedno na svojem mestu.

V kompletu dobite kar 6 organizatorjev kablov različnih barv. Z malce kreativnosti pa jih lahko uporabite tudi za držanje slušalk in drugih primernih tehnoloških izdelkov. Sedaj po izjemni ceni, ki je nikakor ne smete zamuditi. Polepšajte videz vašega prostora!

12.90€
Zaloga je omejena!
 
PRIJAVI SE NA E-NOVICE Vpiši se


Ponujamo Vam najbolj popularne prodajne hite tega trenutka. Izdelki, ki jih prodajamo so kvalitetni in pred vsako prodajo pregledani.

© Popularno.si - Kuler d.o.o.