Iskanje

Kosarica
Nakupovalna košarica je še prazna!
Smoothie maker Twist&Take
Smoothie maker Twist&Take Smoothie maker Twist&Take Smoothie maker Twist&Take Smoothie maker Twist&Take

Twist&Take - enostaven Smoothie Maker

3 koraki - dodajte sestavine, zmiksajte in odnesite napitek s seboj

Zdravo življenje je vse bolj pomembno zaradi našega stresnega vsakdanjika. Hrana je danes že skoraj povsem brez dobrih hranljivih snovi, zato je pomembno, da je naš jedilnik sestavljen iz sadja ter zelenjave. Priprava vitaminskih sokov je zagotovo odlična poteza, s katero boste vaše telo nahranili s pomembnimi vitamini in tako postali veliko bolj zdravi. Seveda pa to ne pomeni, da morate imeti veliko časa za pripravo takšnih napitkov. Sedaj jih lahko pripravljate hitro, enostavno in nadvse udobno. Shake'n' Go je vrhunska naprava za pripravo smoothijev, ki vas bo povsem navdušila!

Twist&Take se ponaša z ostrimi tremi rezili, ki hitro in enostavno razrežejo sestavine, s katerimi pripravljate okusne ter zdrave napitke. Sokovnik Twist&Take vsebuje plastenko brez BPA, poleg vsega pa jo lahko uporabite tudi kot plastenko za na pot.

Zakaj je sokovnik Twist&Take enostavno najboljši?

  •    Vsebuje mešalno posodo in stekleničko za pitje hkrati
  •    Z njo si boste hitro pripravljali zdrave ter hranljive napitke
  •    Ne vsebuje BPA, kar pomeni, da je zdravju prijazna plastika

Olajšajte si pripravo zdravih sokov in uporabljajte Twist&Take! Zaslužite si osvežujoče, okusne in vitaminov polne napitke.

39.90€
25.90€
Zaloga je omejena!
 
PRIJAVI SE NA E-NOVICE Vpiši se


Ponujamo Vam najbolj popularne prodajne hite tega trenutka. Izdelki, ki jih prodajamo so kvalitetni in pred vsako prodajo pregledani.

© Popularno.si - Kuler d.o.o.