Iskanje

Kosarica
Nakupovalna košarica je še prazna!
Steklenica za vodo H2O Sensation
Steklenica za vodo H2O Sensation Steklenica za vodo H2O Sensation Steklenica za vodo H2O Sensation Steklenica za vodo H2O Sensation

Ne kupujte vode z okusom. Naredite si jo!

Pijte svežo vodo bogato z okusom in vitamini iz vaše steklenice H2O.

Steklenica za vodo z okusom ali brez

Zakaj bi kupovali ustekleničeno vodo z okusom, ki vsebuje veliko sladkorja v vodi in različne emulgatorje, če pa si lahko prav takšno ali celo po svojem okusu sestavite kar doma v Vaši steklenici? In vse kar potrebujete je sadje in Steklenico za vodo - steklenico H2O Sensation.

H2O Sensation plastenka za vodo z notranjim filtrom za sadje je narejena iz tritana in akrilne plastike, ki je primerna za hrano in pijačo ter 100% BPA free. Zapira se na navoj in je popolnoma nepropustna, svoje oblike ne spremeni in ne prenaša okusa ter vonja na pijačo. Izjemno lahka, priročna, enostavna za uporabo, nošnjo in čiščenje.

Kako pripraviti svoj napitek? Enostavno, odvijte pokrov steklenice, v flaško nalijte vodo, v filter pa dodajte sadje, citruse, meto, led ali karkoli, s čimer želite popestriti svoj napitek. Pokrov zavijete nazaj in že je pripravljena. Aja, pa ne pozabite je vzeti s seboj v šolo, službo, fitnes ali na pot.

 

Zakaj imeti Steklenico H2O Sensation?

  • Ker lahko pijete bolj zdravo vodo z okusom iz vaše steklenice
  • Steklenica za vodo je Enostavna za uporabo in čiščenje
  • steklenice za vodo je 100% BPA free
  • Prostornina steklenic je 700 ml

Voda z okusom iz vaše steklenice vas bo prijetno poživela, vitamini iz sadja pa bodo še dodatno poskrbeli za vaše zdravje. Naročite svojo 'flaško' steklenico za vodo še danes. Zaslužite si jo!

Steklenica za vodo je na zalogi

24.90€
16.90€
Zaloga flašk je omejena!
 
PRIJAVI SE NA E-NOVICE Vpiši se


Ponujamo Vam najbolj popularne prodajne hite tega trenutka. Izdelki, ki jih prodajamo so kvalitetni in pred vsako prodajo pregledani.

© Popularno.si - Kuler d.o.o.