Iskanje

Kosarica
Nakupovalna košarica je še prazna!
Vakuumske vreče za shranjevanje oblačil

Vakuumske vreče za shranjevanje oblačil

Shranite več in hkrati zaščitite svoja oblačila!

Je tudi vaša omara prepolna in razmetana? Ne najdete več tega, kar bi želeli obleči, ko pa kos oblačila končno najdete, pa je ves pomečkan?

Preizkusite Vakuumske vreče za shranjevanje oblačil, posteljnin, vzglavnikov in odeje, ter prihranite na prostoru in preglednosti. Hkrati pa boste uporabo Vakuumskih vreč zaščitili vaša oblačila pred vlago, molji ter umazanijo. 

Kako? Čista in suha oblačila shranite v vrečo,  s sesalnikom izsesajte zrak in opazujte kako se bo velik kup spremenil v majhnega! Tako preprosto je. Vreče nato shranite kjer želite, in že so pripravljena za naslednjo sezono - sveža in urejena kot dne, ko ste jih shranili.

Vakuumske vreče za shranjevanje oblačil so izdelane iz PVC materiala, ki nepredušno shrani vaša oblačila, jih ščiti in zaradi kvalitetne izdelave omogoča večkratno uporabo.

Zakaj jih morate imeti?

  • Hitra in preprosta za uporabo
  • Prihranijo do 75% prostora
  • Boljši pregled in organizacija
  • Zaščiti vaša oblačila
  • Shranite lahko tudi posteljnino, odeje, vzglavnike,...

Vakumsko vrečo lahko večkrat uporabite, tako boste z enim nakupom poskrbeli za več sezon prijetnega shranjevanja in varčevanja s prostorom. Ne izgubljajte več živcev in časa z iskanjem pravega kosa oblačila, naročite svoje vreče ZDAJ!

POZOR: Pri nakupu večih kosov tudi prihranite - oglejte si naše pakete!

6.90€
* Paket:
Zaloga je omejena!
 
PRIJAVI SE NA E-NOVICE Vpiši se


Ponujamo Vam najbolj popularne prodajne hite tega trenutka. Izdelki, ki jih prodajamo so kvalitetni in pred vsako prodajo pregledani.

© Popularno.si - Kuler d.o.o.